Rent a car cluj

Rent A Car Targu Mures Aeroport

Discount Rent acar ofera servicii prompte de inchiriere autoturisme la cele mai mici preturi in Suceava si in principalele orase si aeroporturi din Romania. Compania noastra pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de masini de inchiriat in conditii optime de siguranta si confort ; avem ca obiectiv multumirea deplina a clientilor nostri si satisfactia lucrului bine facut. La noi gasiti promptitudine si seriozitate maxima la preturi modeste accesibile oricui ; servicii de calitate de inchirieri masini cu livrari si in afara programului ( extra-hours ) , nocturne si in weekend , transferuri de la aeroport ( eventual cu sofer ) , livrari / preluari in localitate , asistenta rutiera non-stop, autoturism la schimb ( in caz de avarii/accident ), echipamente optionale ( scaun copil, sistem navigatie GPS, lanturi de zapada, lada frigorifica).

Firma noastra ofera servicii de cea mai buna calitate oferind inchirieri masini noi si dotate la cel mai inalt standard. Va oferim pachetul complet de servicii de rent a car:
– La solicitarea dvs. putem sa va oferim autoturism cu sofer vorbitor de limba engleza. La un pret convenabil de 15 Euro/zi. In acest caz garantia pentru masina inchiriata nu mai este valabila.
– La solicitarea dvs puteti sa benefciati de scaun pentru copil si lanturi de masina pentru anotimpul rece pentru 1E/zi pt fiecare.
– Pentru rent a car 1-4 zile, limita km de parcurs este de 200 Km/zi iar pentru km parcursi in plus se percepe o taxa de 0.2 Euro/km.
– In raport cu cererea si oferta de rent a car, societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica tariful. Contractele deja incheiate sunt exceptate.
– Oferim clientilor fideli reduceri de 5% fata de tariful afisat pe site.
– Avem ca program de lucru de la ora 8:00–20:00 pe timp de vara si de la ora 9:00–19:00 pe timp de iarna.

Inchirieri Masini Cluj :Discount Rent acar este lider in industria de inchirieri auto. Va garantam cel mai bun raport calitate-pret al serviciilor rent a car low cost. Daca gasiti un pret de inchiriere al masinii mai bun decat cel oferit de compania noastra, contactati-ne si vom incerca sa ne optimizam oferta si sa va oferim cel mai bun pret la masini de inchiriat din Suceava si din Romania! Compania noastra opereaza birouri de inchiriere masini ieftine 24/24h – 7/7zile – non stop. Pentru a inchiria un autoturism in oricare din locatiile disponibile (orice oras sau aeroport) este necesara o rezervare prealabila, confirmata de compania noastra.

Rent A Car Targu Mures Aeroport

Daca va hotarati sa inchiriati o masina pentru prima data – si chiar daca ati mai inchiriat in trecut – va vor ajuta sfaturile prezentate in continuare in luarea deciziei potrivite. Cererea de inchirieri auto a crescut semnificativ in ultimul timp, asadar si numarul de companii care se ocupa cu rent a car a crescut, punand la dispozitie oferte interesante si servicii din ce in ce mai calitative pentru a se impune pe piata. Rezervarea unui autoturism nu este ceva dificil, dar nelcaritati si mici erori pot duce la confuzii diverse. Dupa conversatii telefonice interminabile, veti descoperi cu surprindere ca nu vi se va livra masina pe care o doreati. Studiati cu mare atentie toate optiunile si toate ofertele inainte de a lua o decizie definitiva!

Utilizarea serviciilor noastre este extrem de convenabila deoarece va veti putea ridica masina direct din aeroport la ce ora doriti dumneavoastra, asta inseamna ca nu veti pierde nici un pic de timp dupa ce aterizati si pana sunteti in drum spre destinatie.In acelasi timp un avantaj important al serviciilor noastre de inchirieri auto Aeroport Cluj Napoca este acela ca veti putea alege dintr-o gama foarte variata de masini, flota pe care o avem la dispozitie porneste de la masini mici din categoria Economy pana la SUV-uri, masini cu tractiune integrala si chiar si masini de transportat marfuri. In principiu, indiferent de nevoile dumneavoastra in legatura cu tipul masinii dorit, le veti putea satisface cu serviciile noastre.

Inchirieri Masini Mures : Echipa noastra, cu o bogata experienta in domeniul rent a car si inchirierilor auto, este foarte dedicata clientilor, sfatuindu-va in privinta autoturismului care se potriveste cu stilul si nevoile dvs. Intrand de putin timp pe piata rent a car din Romania ne propunem sa ne diferentiem de celalte firme de inchirieri masini prin calitatea serviciilor, profesionalism si, nu in ultimul rand, cele mai bune preturi.

Rent A Car Mures Cei ce se indreapta spre Timisoara s-ar putea sa vrea sa ne ia in considerare serviciile noastre de inchirieri masini Timisoara pe durata sederii in oras, deoarece beneficiile asociate vor fi mult mai mari decat costul. Considerand faptul ca Timisoara este unul dintre orasele cele mai mari ale tarii, si ca urmare si unul dintre cele mai importante, Aeroportul Timisoara vede foarte mult trafic atat intern cat si extern; noi stim acest lucru si serviciile noastre de rent a car Timisoara pot fi accesibile de la aeroport, adica noi va putem aduce masina dorita de dumneavoastra la aeroport la ce ora doriti, pentru a va simplifica viata post aterizare.

Inchirieri Masini Cluj Daca va hotarati sa inchiriati o masina pentru prima data – si chiar daca ati mai inchiriat in trecut – va vor ajuta sfaturile prezentate in continuare in luarea deciziei potrivite. Cererea de inchirieri auto a crescut semnificativ in ultimul timp, asadar si numarul de companii care se ocupa cu rent a car a crescut, punand la dispozitie oferte interesante si servicii din ce in ce mai calitative pentru a se impune pe piata. Rezervarea unui autoturism nu este ceva dificil, dar nelcaritati si mici erori pot duce la confuzii diverse. Dupa conversatii telefonice interminabile, veti descoperi cu surprindere ca nu vi se va livra masina pe care o doreati. Studiati cu mare atentie toate optiunile si toate ofertele inainte de a lua o decizie definitiva!

More results:
Rent A Car Cluj Rent A Car Mures Rent A Car Targu Mures Aeroport

Leave a comment